,,Csak olyat mondj, amit valóban úgy is gondolsz. Az élet rövid, nem szabad tönkretenned azzal hogy folyton a következményeken aggódsz.Teljes,intenzív és boldog életet kell élned akár egy nyitott könyv, amely elérhető bárkinek,aki bele akar olvasni."


,,Ha azt akarod, hogy emlékezzenek rád halálod után, írj valamit, amit érdemes olvasni, vagy tégy valamit amiről érdemes írni"





2011. szeptember 25., vasárnap

...

...amikor könyvet olvasok átélem a szereplő örömét, bánatát és még megannyi érzést ami a könyv lapjain elevenedik meg. Azért valljuk be: nem könnyű úgy megírni egy könyvet, hogy az olvasó így élvezze. Mert minden könyv más és más. Természetesen nem a borítójára, az írójára célzok, hanem arra ami megbújik a sorok között és beleköltözik a szívedbe: az a leplezetlen izgalom, amikor kinyitok egy könyvet és az első fejezet után már érzem: ez tetszeni fog, ez az én könyvem.

A könyvek közül a legnehezebb választani. Melyik a legizgalmasabb a legeredetibb, a legtanulságosabb? És meliyknek mi az üzenete, a mondanivalója?Nem lehet választani. De egyet biztosan el tudok mondani.....

Nekem még rossz könyvet az életemben nem adtak a kezembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése