,,Csak olyat mondj, amit valóban úgy is gondolsz. Az élet rövid, nem szabad tönkretenned azzal hogy folyton a következményeken aggódsz.Teljes,intenzív és boldog életet kell élned akár egy nyitott könyv, amely elérhető bárkinek,aki bele akar olvasni."


,,Ha azt akarod, hogy emlékezzenek rád halálod után, írj valamit, amit érdemes olvasni, vagy tégy valamit amiről érdemes írni"





2012. május 21., hétfő

Pretty Little Liars

Csinos kis hazugságok



Emily, Spencer, Aria és Hanna sms-t kapnak A-tól.

A sorozat öt 15 éves lányról szól, akik elválaszhatatlanok, azonban egy személy köti őket össze igazán: Alison. Ő az aki mindenkinek a titkát tudja, legfőbb bizalmasa a négy lánynak: Emilynek, Spencernek, Hannának és Ariának. Egy este, amikor erdőszéli titkos pajtájukban, erősen ittas állapotban beszélgetnek, majd elnyomja őket az álom, Alison eltűnik.

Egy év múlva Aria és családja visszaköltözik Rosewoodba, eddig Izlandon éltek. Aria nem tartotta a kapcsolatot kebelbarátnőivel és meglepve veszi észre, hogy az otthon maradottak szintén eltávolodtak egymástól. Néhány nappal később minden lány rejtélyes üzenetet kap A-tól, olyan személyes célzásokkal, amiket egyedül Alisonnak árultak el. Alison pedig pontosan egy éve tűnt el barátnői titkaival és azóta sem került elő. Még az első részben megtalálják Ali holttestét, valószínűleg meggyilkolták a lányt. Aria, Hanna, Emily és Spencer mind elmennek a temetésére, hogy végső búcsút vegyenek tőle, ám a temetés után kiderül, hogy gyilkosság vádjával gyanúsítják őket és mindannyian kapnak egy sms-t A-tól....

Vajon ki lehet A, aki miatt összerezzenek ha megcsörren a mobiljuk, aki betör a lakásukba üzeneteket hagyva maga után? Mielőbb ki kell deríteniük ha nem  akarják, hogy titkaik napvilágra kerüljenek...


a sorozat dala, szerintem ez is nagyon jó! :) remélem meghoztam hozzá a kedvet és ha nem ismered belenézel :) Pixie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése